Shopping Cart

No products in the cart.

Look good, feel good!

O’ri het onlangs ‘n fantastiese getuienis ontvang van ‘n tevrede klient, lees Andrie du Plessis se ervaring met die O’ri reeks hieronder.

“Al is ek lank verby die tiener fase, sukkel ek nogsteeds met ‘n “tiener vel”. Ek is deur ‘n goeie vriendin verwys na Elmarie en het vir die eerste keer in Maart by haar gaan kuier vir behandeling waar sy haar O’ri reeks aan my voorgestel het. Saam met haar behandelings, ‘n klein bietjie hulp van ‘n dermatoloog en hierdie wonderlike produk, kan ek al ‘n GROOT verskil sien en sal ek die O’ri reeks enige tyd aanbeveel. Die Complete Cleanser voel sysag terwyl jy die produk voel tingel soos dit aktiveer, die Spritzing Serum is verfrissend, met die Active Exfoliator voel jy weer die produk se werking en dan rond jy dit af met die heerlike vogroom (waar jy letterlik minder as ‘n ertjie pit grootte benodig). Billik en kompak, probeer dit gerus. ️”

Andrie se eerste foto’s is in Mei geneem voor sy met die produkte begin het en die laaste fotos is in Julie geneem ná amper 3 maande se gebruik van die O’ri reeks:

Ori 1

Die O’ri reeks is beskikbaar op ons aanlyn winkel – koop dit hier:

Leave a Reply

Don’t Stop Here

More To Explore

Let’s talk e-x-f-o-l-i-a-t-i-o-n

Why do we need to exfoliate? As we get older our skin tends to lose its natural ability to shed the buildup of dead skin cells, which can lead to clogged pores, dark spots and rough skin texture. This may obstruct skincare products from properly absorbing into your skin, leaving you without the benefits of layering products. Chemical exfoliators are a great alternative for physical exfoliation and the first choice that skincare experts recommend. Chemical exfoliators: Chemical exfoliators may at first seem scary. However, there is no need to be fearful because these products are generally safe. Here is a

Change of season, change of skincare routine?

Spring is in the air, and it signals a new beginning for many of us – including our skincare! A change in season means a change in your skin too, thanks to factors like temperature, humidity, wind, UV exposure and more. Why do seasonal changes affect your skin? One word. Weather. Cold weather causes dehydration and irritation, warm weather causes oiliness and breakouts – so it’s important to recognise these changes and adapt to them, for the good of your skin. The most common seasonal skincare changes include: Redness. Feeling a little flushed? That’s due to a sudden change in

Getting active with your skincare

‘Active’. It’s not a buzzword when it comes to skincare, but it is a word you’ll see a lot, both in beauty blogs and on beauty products themselves. But what does it mean, and how does it affect your skincare in either a positive or a negative way? Let’s take a look.  What are ‘active’ ingredients?  You may have heard the term ‘active’ ingredients on TV advertisements, or even seen it on your skincare products. All it simply means is that the ingredients in your products are actually designed to target the problem you’re using them for – that the